zaterdag 6 juni 2009

weer een beetje de oude?

De laatste 4 dagen voel ik me al weer wat beter. De eerste dagen na de operatie waren toch wel moedelose dagen met veel pijn. Nu gaat het al wat beter. De fysio was tevreden over mijn beweging van mijn arm, had haast geen beperking, behalve dat het soms een beetje gevoelig was. Maar zat dus gelukkig niet helemaal vast. En ik voel me ook weer beter. Heb eergisteren een schilderij gemaakt en ben met mijn moeder naar de IKEA geweest. En gisteren ook nog even weggeweest met Wytze. Dus het gaat weer zo als van ouds. ( daar mee bedoel ik voor de operatie ) De wond prikt soms en jeukt, maar dat is juist goed want dan geneest het. Het ziet er ook nog heel raar uit. Een grote paarse puntvlek onder het litteken en eromheen helemaal geel. Het is al alle kleuren geweest, blauw geel paars rood groen. Maar dat trekt natuurlijk ook weer weg. Nog steeds krijg ik kaartjes binnen en reacties, dat vind ik echt heel leuk! In totaal heb ik ong in 1 week in het ziekenhuis liggen 75 kaartjes gekregen en daarna ong nog 10. Dus dat zijn een heleboel! en natuurijk gooi ik ze niet zomaar weg;) Die komt op de stapel van alle andere ziekenhuis bezoeken. Misschien moet ik ze ooit maar allemaal inplakken ofzo. Van de kaarten in Groningen heb ik een enorme lange slinger gemaakt die kan wel 3 keer om ons huis denk ik.... nou ja dat is dan ook wel overdreven. Maar ik gooi ze zeker niet weg!
Donderdag moet ik naar Enschede om alles nog een keer te laten controleren en of alles het goed doet. Hopelijk is dat zo en ik moet over ong. 4 weken weer naar Rotterdam. Mijn lever was iets vergroot dus ik moest iets eerder terug komen als normaal. Dat kan duiden op dat ik vocht vast hou. Gelukkig is het nog niet te zien aan mijn gewicht dus ik hoop dat het hier bij blijft.


Liefs Inge

1 opmerking:

  1. Ha Inge,
    Kon vannacht niet slapen en zit te computeren en kom ik op je site terecht via de hyves. Ik lees dat er veel is gebeurd en geschreven en je hebt een mooie site gemaakt, leuk! De Fair in Haaksbergen komt steeds dichterbij en ik hoop dat de St.nu heel veel publiciteit/reacties krijgt en donoren zich inschrijven.
    Groetjuzz Silvia (moeder van Wouter)

    BeantwoordenVerwijderen